3

Volleybalmarathon Saturnus/Hendriks Coppelmans

Het marathonteam van Saturnus/Hendriks Coppelmans bestaat ook dit jaar weer uit zeer enthousiaste spelers van 16 t/m 25 jaar. Lekker gevarieerd dus! Zij gaan maar liefst 24 uur volleyballen van vrijdag 10 mei – 18.00 uur tot zaterdag 11 mei 2019 – 18.00 uur! Hiervoor zijn uiteraard tegenstanders nodig om zo veel mogelijk geld binnen te halen!

Het goede doel voor deze marathon is Villa Pardoes. Villa Pardoes biedt een sprookjesachtige gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 t/m 12 jaar, zodat zij al hun zorgen eventjes kunnen vergeten. Wil je meer weten over het goede doel? Kijk dan even op www.villapardoes.nl.

Aangezien de marathon dit jaar in het teken staat van Villa Pardoes, hebben wij besloten om als thema “sprookjes” aan te houden. Het zou leuk zijn als jullie als team daar ook iets mee doen! Hoe sprookjesachtiger, hoe beter!

Het inschrijfgeld is € 25,- per team. Dit gaat in zijn geheel naar het goede doel! Nadere info over het inschrijfgeld volgt na de inschrijving.

Lukt het je om een leuk, gezellig en gemotiveerd team bij elkaar te krijgen die de uitdaging aan durft een uur tegenstand te bieden aan ons marathonteam? En kan jouw team een scheidsrechter en teller leveren voor 1 andere partij? Meld je aan vóór 5 april 2019 door onderstaand formulier in te vullen.

Het marathonteam is er helemaal klaar voor en heeft er heel veel zin in! Wij hopen jullie team van Sneeuwwitje en de zeven dwergjes op 10 of 11 mei te verwelkomen!

Bijv. 10 mei om 23:00 uur. Dan speel je van 23:00 tot 00:00 uur