ALV Documenten

By | Nieuws

Woensdag 27 november 20:00 is onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Er worden belangrijke onderwerpen besproken. Via deze weg kunnen jullie de agenda en bijlagen van de vergadering inkijken. We zien jullie graag op de ALV.

Nieuw tenue voor Saturnus/Hendriks Coppelmans

By | Nieuws

Met ingang van 12 maart jl. spelen de Udense volleyballers en volleybalsters in een schitterend nieuw wedstrijdtenue. Het oude tenue was toe aan vervanging en dat bood de mogelijkheid om ook de huisstijlwijziging van hoofdsponsor Hendriks Coppelmans door te voeren. De bekende clubkleuren rood, wit en blauw zijn gebleven, maar wel in een totaal andere vormgeving. Blauw is de nieuwe hoofdkleur waardoor het tenue een stuk donkerder is dan het vorige tenue. Voor het liberoshirt is rood de hoofdkleur. Al met al een hele onderscheidende en stijlvolle nieuwe look die door de leden en publiek zeer goed ontvangen is.

Saturnus is voor het nieuwe tenue een nieuwe samenwerking aangegaan met Intersport Uden. Zij hebben Saturnus in contact gebracht met leverancier Deventrade en hun speciale designer die het wedstrijdtenue heeft ontworpen. Met deze nieuwe driehoeksamenwerking is er naast het nieuwe wedstrijdtenue van het merk Stanno ook een complete clubcollectie te vinden in de winkel van Intersport en op de speciale Saturnuswebshop. De clubcollectie bestaat uit trainingsmateriaal voor de leden, waaronder trainingsshirts, tassen en trainingspakken. De webshop is te vinden op www.saturnushc.nl.

Eindfeest!

By | Nieuws

Gelukkig mogen we al weer een tijdje volleyballen, naborrelen en feesten! Dit willen we vieren met een prachtig feest. Normaliter vindt ons feest op de laatste competitiedag plaats, maar dat gaat dit seizoen helaas niet. Onze teams hebben op verschillende datums hun laatste competitiewedstrijd gepland staan waardoor op de officiële laatste competitiedag (21 mei 2022) weinig teams een wedstrijd dienen te spelen. Vandaar dat de vereniging heeft besloten om het “eindfeest” op zaterdag 9 april a.s. te vieren. Via deze weg willen wij jullie van harte uitnodigen om het seizoen 2021-2022 samen met ons te vieren. Zien we jullie dan?

Nieuwe sponsor Intersport

By | Nieuws

Saturnus HC en sportspeciaalzaak Intersport Superstore Uden zijn een nieuwe samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Wij hechten veel waarde aan uniformiteit binnen onze verenging en hebben daarvoor in Intersport een geschikte partner gevonden. De samenwerking houdt in dat Intersport ons nieuwe wedstrijdtenue gaat leveren. Tevens kunnen zowel de vereniging als de leden met korting bij hen andere materialen aanschaffen, zoals kleding en ballen.

Sport specialist
Met ruim 3000 m2 behoort Intersport Superstore Uden tot de grootste sportzaken van Zuid-Nederland. De winkel biedt een ruim aanbod op het gebied van functionele sporten. Daarnaast zijn wintersport, wandel/outdoor en sportieve vrijetijdsmode ook belangrijke pijlers. Ook voor indoor heeft Intersport een zeer breed assortiment in huis.

Clubcollectie
Er is gekozen voor een nieuw gepersonaliseerd wedstrijdshirt van het merk Stanno dat voldoet aan een moderne pasvorm. Deze shirts zijn 12 maart jl. overhandigd aan onze spelende senioren.

De nieuwe trainingslijn van Stanno, tevens ook de clubcollectie van Saturnus HC, is vanaf nu verkrijgbaar bij Intersport Superstore Uden. Onze leden hebben de mogelijkheid om de kleding te passen en eventueel direct aan te schaffen. Op de geselecteerde kleding zal Intersport het clublogo van Saturnus HC kosteloos bedrukken voor onze leden.

Webshop
Er is een moderne collectie samengesteld van het kledingmerk Stanno. De volledige nieuwe clubcollectie is vanaf heden ook online te bestellen via onderstaande link: https://clubs.stanno.com/nl/saturnus-hc/clubcollectie
Betaling gaat via IDEAL. De bestelling dient altijd opgehaald te worden bij Intersport Superstore Uden.

Introductieactie
De meeste van onze leden komen al regelmatig bij Intersport over de vloer, maar om de nieuwe samenwerking te vieren hebben we samen met Intersport een introductieactie opgezet. Na een eenmalige registratie in de winkel ontvangen alle leden van Saturnus HC op vertoon van deze mail (onderstaande coupon) 20% korting op één artikel naar keuze. Geldig tot en met 31 mei 2022.

Algemene ledenvergadering documenten

By | Nieuws

Beste leden,

Aanstaande zaterdag 20 november om 10:00 uur vindt onze ALV plaats in de vergaderzalen de Klarinet en de Luit in MuzeRijk. Het is verplicht om een coronatoegangsbewijs en geldig identiteitskaart mee te nemen voor toegang tot MuzeRijk. Via dit bericht stel ik de agenda, de jaarverslagen en het verslag van de ALV van 2019 beschikbaar.

Coronatoegangsbewijs verplicht!

By | Nieuws

Update!

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen zijn wij met ingang van 6 november a.s. verplicht iedere volleybalspeler of horecabezoeker om een geldig coronatoegangsbewijs te vragen. Indien u deze niet kunt tonen, kunnen wij u geen toegang verlenen tot onze sporthal en/of horeca. Publiek is vanaf a.s. zaterdag 13 november 18:00 uur niet meer toegestaan.

Met een geldig coronatoegangsbewijs wordt bedoeld: een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of officieel negatief testbewijs. Hiervoor dient u een QR-code op uw telefoon te laten zien. Deze zal gescand worden met de QR-codescanner. Een geel vaccinatieboekje is onvoldoende met als consequentie dat geen toegang wordt verleend.

Kinderen onder de 18 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen, maar let op! dit is anders indien zij in onze horeca verblijven. Dan moeten kinderen vanaf 13 jaar een geldig coronatoegangsbewijs kunnen tonen.

Kijk voor ons volledig coronaprotocol op https://www.saturnushc.nl/home/coronaprotocol/.

Hendriks Coppelmans verlengt sponsorcontract met Saturnus

By | Nieuws
Links Olaf Melsen (voorzitter Saturnus) en rechts Vincent Hendriks (directeur Hendriks Coppelmans)

UDEN | Hendriks Coppelmans en de Udense volleybalclub Saturnus hebben afgelopen zaterdag hun samenwerking voor de komende 3 jaren vastgelegd. Met dit nieuwe contract gaat Hendriks Coppelmans maar liefst 25 jaar aan hoofdsponsoring vol maken. 

Tijdens de contractondertekening van afgelopen zaterdag heeft Saturnus directeur Vincent Hendriks verwelkomd bij de club. Hendriks Coppelmans Bouwgroep is vorig jaar in eigendom gekomen van Hendriks Bouw en Ontwikkeling uit Oss en voormalig directeur Bart Hendriks heeft het stokje inmiddels overgedragen aan zijn neef Vincent. Zo is een krachtige bouwgroep ontstaan die actief is in gebieds- en projectontwikkeling, bouw, installatietechniek, onderhoud en beheer. Bart blijft nog steeds betrokken bij het bedrijf als adviseur en behoudt ook het contact met Saturnus.

Balletje slaan
Vincent Hendriks werd zaterdag tijdens de eerste competitiedag op de hoogte gebracht van alle bezigheden van de club en heeft dit zelf ook live meegemaakt. Hij heeft zich van zijn sportieve kant laten zien door een balletje mee te slaan tijdens de wedstrijd van Saturnus/Hendriks Coppelmans Heren 1, als de ‘maxi’ van de week. Traditiegetrouw heeft hij daarbij een ‘mini van de week’-shirt ontvangen en een gesigneerde volleybal voor op zijn kantoor.
Saturnus ziet een prettige samenwerking voor de komende 3 jaar tegemoet met zowel Hendriks Coppelmans als met nieuwe directeur Vincent.

Eredivisiespeelster Bregje van den Heuvel terug bij Saturnus/Hendriks Coppelmans

By | Nieuws

Na 6 jaar volleybal in de eredivisie keert Bregje van den Heuvel (28) komend seizoen weer terug bij de Udense volleybalclub. Van den Heuvel heeft een rijke volleybalgeschiedenis en speelde van jongs af aan bij Saturnus/Hendriks Coppelmans. Van moeder Ans van den Heuvel-Smits kreeg ze de technieken en inzichten van het spelverdelen mee. Op jonge leeftijd kwam Bregje in Dames 1 terecht, waar ze samen speelde met haar jongere zus Veerle en haar vader Joan als trainer/coach. Tegelijkertijd trainde Bregje ook volop bij de Nederlandse Volleybal School en Jeugd-Oranje. Toen zij het aanbod kreeg om hogerop te gaan spelen, greep ze die kans met beide handen aan. Van den Heuvel vertrok naar Energo (1e Divisie), waarna ze achtereenvolgens doorstroomde naar de eredivisieploegen VC Weert (2014), Peelpush (2015), Alterno (2016) en uiteindelijk FAST (2018).


Goede herinneringen

Bregje van den Heuvel is nu dus terug op het oude nest en klaar voor een nieuwe uitdaging op de positie van diagonaalaanvalster. Wij vroegen haar hoe ze het vindt om weer terug te zijn in Uden en waarom ze afscheid heeft genomen van de eredivisie. Van den Heuvel: “Het was echt een ontzettend toffe ervaring om in de eredivisie te mogen spelen. Maar nu is het moeilijk te combineren met werk. Ik wil me focussen op mijn nieuwe baan en stiekem ook wat extra vrije tijd overhouden. Tijdens mijn vrije jaar miste ik het spelletje heel erg en vandaar dat ik weer wilde gaan spelen. Ik heb altijd hele goede herinneringen aan Saturnus gehad; echt een heel gezellige club, dus daar ga ik graag naar terug. Dat mijn nichtjes Lette en Nila in het team spelen, was natuurlijk een extra bonuspuntje.

Andere positie

Van spelverdeelster naar diagonaalaanvalster is een andere positie dan Van den Heuvel gewend is. “Als spelverdeelster heb je een grote invloed op het spel en val je eigenlijk nooit zelf aan. Toch blijft het prettig om rechts te mogen blokkeren en te verdedigen. Dat zit al in mijn systeem. Nu hoef ik alleen nog maar te scoren en de tegenstanders alle kanten van het veld te laten zien”, lacht Van den Heuvel. “Mijn doel voor komend seizoen is gewoon lekker ballen, veel plezier hebben met mijn teamgenoten en kijken wat ik voor het team kan betekenen. Ik vind het ontzettend leuk om met zoveel jong talent te mogen spelen en hopelijk kan ik hen komend seizoen helpen en mijn ervaringen delen. Sfeer is altijd belangrijk en die is in elk geval erg goed.”

Wij wensen Bregje veel succes komend seizoen! Zoek jij ook nog een leuk volleybalteam? Dames 1 is nog op zoek naar versterking voor de middenpositie. Maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom bij Saturnus/Hendriks Coppelmans. Neem contact op via: secretaris@saturnushc.nl of kijk op www.saturnushc.nl.

Lockdown!

By | Nieuws

Helaas zijn ook wij genoodzaakt om al onze sportactiviteiten met ingang van 15 december 2020 stop te zetten in verband met de nieuwe Corona-maatregelen. Het is van 15 december tot en met 19 januari a.s. voor al onze leden (Saturnus Speeltuin, mini’s, jeugd en senioren) dan ook niet mogelijk om te komen trainen. We zullen het jullie laten weten wanneer we weer kunnen opstarten.

Voor vragen kunnen jullie terecht bij de TC en/of het bestuur.

Rabo ClubSupport!

By | Nieuws
Trainer Geert Fleuren met speelsters van Saturnus/ Hendriks Coppelmans Dames 1

Wij doen dit jaar weer mee met de Rabo ClubSupport!🏐💪 Wij willen als vereniging investeren in het opleiden van onze vrijwilligers door middel van trainers-, scheidsrechters- en EHBO-cursussen. Op deze manier willen we een kwaliteitsimpuls geven aan onze vereniging en tegelijkertijd een veilig sportklimaat bevorderen. Wij kunnen elke stem goed gebruiken! 😄 Stem jij op ons? Laat het ons weten!

Stemmen kan via onderstaande link: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/