Saturnus-Speeltuin_logo

Iedereen weet dat kinderen tegenwoordig te weinig bewegen. Daar spelen we met de Saturnus Speeltuin op in. Door de vereniging open te stellen voor kleuters, dragen we bij aan motorische vaardigheden en sportopvoeding van jonge kinderen. En we maken ze alvast warm voor volleybal.

Wat kun je verwachten?
De speeltuin is bestemd voor kinderen van 4 en 5 jaar en is gericht op lekker samen bewegen. De kinderen gaan onder professionele begeleiding heerlijk rennen, klimmen, kruipen, springen, vangen, gooien en vooral veel plezier hebben bij de spelletjes en het beweegparcours. Ouders mogen, als ze dat willen, bij de start en einde meedoen.

Je bent niets verplicht. Dus geen lidmaatschap, geen aanmelding of verplichting.
Kom gewoon gezellig meedoen!

Informatie

 Voor wie: Voor kinderen van 4 en 5 jaar 

Wanneer: Vanaf 11 september wekelijks op zaterdagochtend (m.u.v. schoolvakanties)

Hoe laat: 9.30 tot 10.15 uur

Maximaal 35 kinderen. VOL=VOL

Locatie

Waar: Sporthal Muzerijk, Klarinetstraat 4 Uden

Kosten: € 3,00 per keer (vrije deelname per keer)
of een strippenkaart voor 10 lessen voor € 25,-

Gezocht!

Gezocht: ondersteuning (tegen vergoeding) bij de Speeltuin en Guppiegym van Saturnus/Hendriks Coppelmans.

Wat zoeken we? Iemand die:

– Affiniteit heeft met de doelgroep: 2 tot 6-jarigen.
– Een lesbevoegdheid heeft voor bewegingsonderwijs. Dit kan ook een PABO-afgestudeerde zijn met een aantekening voor gym.
– Beschikbaar is op zaterdagochtend.
Volleybalervaring is fijn, maar is niet per se nodig. Daarin word je begeleid, wanneer nodig. 

Wat is de speeltuin?
Het is algemeen bekend dat veel kinderen tegenwoordig te weinig bewegen. Daar spelen we met de Saturnus Speeltuin op in. Door de vereniging open te stellen voor kleuters, dragen we bij aan motorische vaardigheden en sportopvoeding van jonge kinderen. In de Speeltuin wordt niet direct gevolleybald, maar kinderen bewegen er spelenderwijs en worden warm gemaakt voor het volleybalspel.

Wat is de Guppiegym?

Ook met de Guppiegym dragen we bij aan motorische vaardigheden en sportopvoeding van jonge kinderen. Kinderen volgen spellen en beweegparcours om zichzelf te ontwikkelen. De ouders spelen bij de Guppiegym een begeleidende rol en gymmen mee met het kind.

Wat kun je verwachten?
De speeltuin is bestemd voor kinderen van 4 en 5 jaar en de Guppiegym is gericht op kinderen van 2 en 3 jaar. Beiden zijn gericht op lekker samen bewegen. De kinderen gaan onder professionele begeleiding heerlijk rennen, klimmen, kruipen, springen, vangen, gooien en vooral veel plezier hebben bij de spelletjes en het beweegparcours. 

Neem bij interesse contact op met Veerle van den Heuvel: speeltuin@saturnushc.nl.

Contact

Veerle van den Heuvel speeltuin@saturnushc.nl