Update!

Onze teams mogen weer trainen! Dit betekent dat het oorspronkelijke trainingsschema weer wordt hervat. Spelers dienen een geldig coronatoegangsbewijs aan zijn/haar trainer te laten zien. 

Ook de Guppiegym, Speeltuin en mini’s zijn weer op de zaterdagen welkom! 

___________________________________________________________________________________________

Publiek is vanaf a.s. zaterdag 13 november 18:00 uur niet meer toegestaan.

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen zijn wij met ingang van 6 november a.s. verplicht iedere volleybalspeler of horecabezoeker om een geldig coronatoegangsbewijs te vragen. Indien u deze niet kunt tonen, kunnen wij u geen toegang verlenen tot onze sporthal en/of horeca.

Met een geldig coronatoegangsbewijs wordt bedoeld: een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of officieel negatief testbewijs. Hiervoor dient u een QR-code op uw telefoon te laten zien. Deze zal gescand worden met de QR-codescanner. Een geel vaccinatieboekje is onvoldoende met als consequentie dat geen toegang wordt verleend.

Kinderen onder de 18 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen, maar let op! dit is anders indien zij in onze horeca verblijven. Dan moeten kinderen vanaf 13 jaar een geldig coronatoegangsbewijs kunnen tonen.

_____________________________________________________________________________________________

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen, moet vanaf 25 september jl. iedere bezoeker vanaf 13 jaar aan een horecagelegenheid een geldig coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dit is ook van toepassing in het MuzeRijk.

  • Iedereen die verblijft in het sport- en/of horecagedeelte zal worden gevraagd om een geldig coronatoegangsbewijs te tonen. Dus ook wanneer je geen gebruik maakt van de horeca en alleen maar in het horecagedeelte verblijft, dien je dit bewijs te kunnen tonen.
  • Mocht je dit niet kunnen tonen, zal je vriendelijk worden verzocht om MuzeRijk te verlaten.
  • Mocht je wel in het bezit zijn van een geldig coronatoegangsbewijs maar dit niet kunnen tonen (bijvoorbeeld omdat je dit thuis hebt gelaten), zal je helaas ook het horecagedeelte moeten verlaten. Ook al weet de vrijwilliger dat je wel in het bezit bent van dit coronatoegangsbewijs.

Geldig coronatoegangsbewijs

Dit mag zijn: de speciale QR code op een mobiele telefoon, een digitaal of een papieren vaccinatiebewijs wat is aangevraagd via coronacheck.nl, via de huisarts of een andere zorgverlener. Of een negatieve testuitslag via de GGD van maximaal 24 uur oud.

Tenslotte

De controle op het coronatoegangsbewijs zal worden uitgevoerd door vrijwilligers. Dit zijn dus zowel de vrijwilligers van MuzeRijk als de vrijwilligers van onze vereniging. Wij vertrouwen erop dat jullie je aan bovenstaande afspraken houden en niet in discussie gaan met deze vrijwilligers wanneer ze je vragen om het toegangsbewijs te tonen.

We moeten rekening houden met de mogelijkheid dat er een controle wordt uitgevoerd op de naleving van de regels die door de overheid zijn gesteld en zullen ons dan ook strak aan bovenstaand protocol moeten houden.

Mede namens de vrijwilligers die de controles moeten uitvoeren danken wij jullie voor het begrip en je medewerking.