Om snel en adequaat blessures te behandelen bieden wij u als lid ons sportblessurespreekuur aan, iedere maandagmiddag tussen 17.00 uur 18.00 uur. U wordt dan gezien door één van onze sportfysiotherapeuten Maartje Verheul of Marianka van Hemert. De afspraak zal bestaan uit een screening van de klachten en een beoordeling of er wel/geen verdere fysiotherapeutische behandeling ingezet dient te worden. De kosten van deze afspraak worden door de zorgverzekering betaald, mits u een aanvullende verzekering heeft.

De afspraak vindt plaats bij ‘Praktijk voor Fysiotherapie de Gruijter’ gevestigd op Hofstukken 102, 5403 BW in Uden.

Graag telefonisch een afspraak maken op nummer 0413 – 255883 of per email info@degruijterfysio.nl.

Mede door veranderingen in het zorgstelsel en een verhoogde ”eigen bijdrage” komt het vaak voor dat blessures niet de aandacht krijgen die nodig is, zeker bij kinderen. Als Saturnus/Hendriks Coppelmans willen we onze leden hierin helpen en een oplossing aandragen. Ben je geblesseerd en heb je behoefte aan een professionele diagnose, kijk dan hieronder of er nog ruimte is op dit gratis spreekuur.

Vanaf heden is sportfysiotherapeute Maartje Verheul – van der Heijden iedere maandag tussen 17.00 en 18.00 uur aanwezig bij Praktijk voor Fysiotherapie de Gruijter: gevestigd op Hofstukken 102, 5403 BW in Uden.

Dit gratis spreekuur is enkel voor leden van Saturnus/Hendriks Coppelmans en op afspraak via onderstaand volledig ingevuld formulier. Spelers t/m 15 jaar kunnen enkel via een ouder inschrijven. Wie het eerst komt, die het eerst maalt!

Je trainer en ouders worden nadien op de hoogte gebracht van de diagnose en zijn in deze ook eindverantwoordelijk. Wanneer een advies gegeven wordt dan bent je natuurlijk vrij om dat wel of niet op te volgen, dat is en blijft je eigen verantwoordelijkheid. Als vereniging willen we enkel dat het risico op verwaarlozing van een blessure zo laag mogelijk is. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat wanneer je snel actie onderneemt je blessure op tijd behandeld kan worden en daardoor de kans op verdere beschadiging beperken. Een juiste diagnose is daarvoor van groot belang!