Skip to main content

Om snel en adequaat blessures te behandelen bieden wij u als lid ons gratis sportspreekuur aan, iedere maandagmiddag tussen 17.00-18.00 uur bij Fitworld in Veghel (Poort van Veghel 4914, dit is een 2e locatie) en op onze vertrouwde locatie in Uden van 18.00 tot 18.30 uur. U wordt dan gezien door één van onze sportfysiotherapeuten Maartje Verheul of Joey Ingenbleek. De afspraak zal bestaan uit een screening van de klachten en een beoordeling of er wel/geen verdere fysiotherapeutische behandeling ingezet dient te worden.

Graag telefonisch een afspraak maken op nummer 0413 – 255883 of per email info@degruijterfysio.nl.

Mede door veranderingen in het zorgstelsel en een verhoogde ”eigen bijdrage” komt het vaak voor dat blessures niet de aandacht krijgen die nodig is, zeker bij kinderen. Als Saturnus/Hendriks Coppelmans willen we onze leden hierin helpen en een oplossing aandragen. Ben je geblesseerd en heb je behoefte aan een professionele diagnose, bel of mail of er nog ruimte is op dit gratis spreekuur.

Vanaf heden is sportfysiotherapeute Maartje Verheul – van der Heijden iedere maandag tussen 18.00 en 18.30 uur aanwezig bij Praktijk voor Fysiotherapie de Gruijter: gevestigd op Hofstukken 102, 5403 BW in Uden. En fysiotherapeut Joey Ingenbleek iedere maandag tussen 17.00 en 18.00 uur aanwezig bij Fitworld: gevestigd op Poort van Veghel 4914, 5466 SB te Veghel.

Dit gratis spreekuur is er ook voor jou en in de praktijk ligt een formulier wat u kunt invullen, daarna neemt u plaats in de wachtruimte en wordt u door één van onze therapeuten naar binnen geroepen.. Spelers t/m 15 jaar kunnen enkel via een ouder inschrijven. Wie het eerst komt, die het eerst maalt!

Wanneer een advies gegeven wordt dan bent je natuurlijk vrij om dat wel of niet op te volgen, dat is en blijft je eigen verantwoordelijkheid. Als vereniging willen we enkel dat het risico op verwaarlozing van een blessure zo laag mogelijk is. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat wanneer je snel actie onderneemt je blessure op tijd behandeld kan worden en daardoor de kans op verdere beschadiging beperken. Een juiste diagnose is daarvoor van groot belang!