Nieuws

Nieuwe sponsor Intersport

Saturnus HC en sportspeciaalzaak Intersport Superstore Uden zijn een nieuwe samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Wij hechten veel waarde aan uniformiteit binnen onze verenging en hebben daarvoor in Intersport een geschikte partner gevonden. De samenwerking houdt in dat Intersport ons nieuwe wedstrijdtenue gaat leveren. Tevens kunnen zowel de vereniging als de leden met korting bij hen andere materialen aanschaffen, zoals kleding en ballen.

Sport specialist
Met ruim 3000 m2 behoort Intersport Superstore Uden tot de grootste sportzaken van Zuid-Nederland. De winkel biedt een ruim aanbod op het gebied van functionele sporten. Daarnaast zijn wintersport, wandel/outdoor en sportieve vrijetijdsmode ook belangrijke pijlers. Ook voor indoor heeft Intersport een zeer breed assortiment in huis.

Clubcollectie
Er is gekozen voor een nieuw gepersonaliseerd wedstrijdshirt van het merk Stanno dat voldoet aan een moderne pasvorm. Deze shirts zijn 12 maart jl. overhandigd aan onze spelende senioren.

De nieuwe trainingslijn van Stanno, tevens ook de clubcollectie van Saturnus HC, is vanaf nu verkrijgbaar bij Intersport Superstore Uden. Onze leden hebben de mogelijkheid om de kleding te passen en eventueel direct aan te schaffen. Op de geselecteerde kleding zal Intersport het clublogo van Saturnus HC kosteloos bedrukken voor onze leden.

Webshop
Er is een moderne collectie samengesteld van het kledingmerk Stanno. De volledige nieuwe clubcollectie is vanaf heden ook online te bestellen via onderstaande link: https://clubs.stanno.com/nl/saturnus-hc/clubcollectie
Betaling gaat via IDEAL. De bestelling dient altijd opgehaald te worden bij Intersport Superstore Uden.

Introductieactie
De meeste van onze leden komen al regelmatig bij Intersport over de vloer, maar om de nieuwe samenwerking te vieren hebben we samen met Intersport een introductieactie opgezet. Na een eenmalige registratie in de winkel ontvangen alle leden van Saturnus HC op vertoon van deze mail (onderstaande coupon) 20% korting op één artikel naar keuze. Geldig tot en met 31 mei 2022.