Nieuws

Coronatoegangsbewijs verplicht!

Update!

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen zijn wij met ingang van 6 november a.s. verplicht iedere volleybalspeler of horecabezoeker om een geldig coronatoegangsbewijs te vragen. Indien u deze niet kunt tonen, kunnen wij u geen toegang verlenen tot onze sporthal en/of horeca. Publiek is vanaf a.s. zaterdag 13 november 18:00 uur niet meer toegestaan.

Met een geldig coronatoegangsbewijs wordt bedoeld: een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of officieel negatief testbewijs. Hiervoor dient u een QR-code op uw telefoon te laten zien. Deze zal gescand worden met de QR-codescanner. Een geel vaccinatieboekje is onvoldoende met als consequentie dat geen toegang wordt verleend.

Kinderen onder de 18 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen, maar let op! dit is anders indien zij in onze horeca verblijven. Dan moeten kinderen vanaf 13 jaar een geldig coronatoegangsbewijs kunnen tonen.

Kijk voor ons volledig coronaprotocol op https://www.saturnushc.nl/home/coronaprotocol/.