volleybalvereniging saturnus hendriks coppelmans
fysio-afspraak  |   kleding  |   agenda  |   nieuwsbrief  |   contact  |   aanmelden trainingen/lid worden  
Cordo van de Laar
Helaas hebben wij het trieste bericht ontvangen dat dinsdag 8 mei, geheel onverwacht tijdens zijn vakantie, op 71e-jarige leeftijd ons zeer gewaardeerde lid Cordo van de Laar is overleden. Cordo van de Laar heeft veel voor onze vereniging en de volleybalsport in het bijzonder betekend en met hem verliezen wij een zeer gewaardeerde vrijwilliger.Cordo van de Laar is meer dan 40 jaar geleden begonnen met een scheidsrechterscursus omdat hij als coach de spelregels beter wilde leren kennen. Het fluiten bleek  een groot talent te zijn en Cordo werd al snel bevorderd tot een hogere ranking. Begin jaren negentig is Cordo zelfs nationaal scheidsrechter geworden waardoor hij wedstrijden leidde tot en met de eerste divisie. Tevens isCordo regelmatig lijnrechter geweest op EK’s en Europa Cups, vaste teller van het nationaal herenteam en leidde hij wedstrijden op de WK’s en EK’s van defensie. De laatste jaren leidde hij ook nieuwe scheidsrechters op. In november 2015 is Cordo hiervoor ook beloond met de Gouden Speld van Nevobo.
Naast scheidsrechter wass Cordo ook jarenlang trainer geweest bij diverse verenigingen. Als het even kon kwam Cordo ook regelmatig kijken naar wedstrijden van Saturnus/HC, en in het bijzonder de wedstrijden van zijn dochter, Susanne.

Als u op de bijgevoegde bijlage klikt kunt u de rouwkaart vinden met daarin alle informatie over de crematie op vrijdag 18 mei 2018 om 16..00u in de aula van crematorium Uden, Belgenlaan 11 te Uden. Iedereen die hierbij aanwezig wil zijn is van harte welkom,

Rouwkaart

Wij willen namens het bestuur en de leden van Saturnus/HC zijn familie en vrienden dan ook heel veel sterkte toewensen in de komende periode.
DSC03690.JPG