volleybalvereniging saturnus hendriks coppelmans
fysio-afspraak  |   kleding  |   agenda  |   nieuwsbrief  |   contact  |   aanmelden trainingen/lid worden  
Jen Witlox
Op zaterdag 10 maart werd in sportzaal Muzerijk afscheid genomen van het volleybalicoon van volleybalvereniging Saturnus/Hendriks Coppelmans: Jen Witlox. Hoewel Jen op papier nog speler is van Heren 4 speelde hij al een tijdje geen wedstrijden meer. Op deze zaterdag werd hij naar de zaal gelokt waar Heren 4 voltallig aanwezig was en enkele familieleden van Jen op de tribune plaatshadden.


In de wedstrijd tegen Nuvo ‘68 heren 3 uit Nuenen kwam Heren 4 op een 3-0 achterstand, maar in de 4e set werd een mooie voorsprong opgebouwd. Kort voor het eind van de set kwam Jen in het veld en bij een stand van 24-21 kreeg Jen de publiekswissel die hij verdiende. Zichtbaar genietend zwaaide hij naar het publiek en ontving hij terecht een groot applaus. Uiteindelijk won Heren 4 de set met 25-23 en dat was een mooie kers op de afscheidstaart voor Jen.
Jen Witlox, volgende maand bereikt hij de leeftijd van 75, begon al in 1966 met volleyballen. Afgelopen zaterdag kwam er een eind aan een actieve carrière van meer dan 50 jaar. Naast volleyballer heeft Jen ook vele jaren wedstrijden geleid als scheidsrechter of mede-geleid als vlagger. Het is duidelijk dat Jen het volleybal een warm hart toedraagt.

Dat Jen ook de vereniging Saturnus/Hendriks Coppelmans een warm hart toedraagt blijkt uit het feit dat hij heel nauw betrokken is geweest bij het ontstaan en de opbouw van sporthal De Ring (inmiddels vervangen door Muzerijk). Mede op basis daarvan is hij enkele jaren geleden tot erelid uitgeroepen. Hoewel Jen dus niet meer actief in het veld zal staan, zullen we hem vast nog met grote regelmaat in Muzerijk zien als toeschouwer bij de vele wedstrijden die er worden gespeeld.

20180310_194954.jpg 20180310_194952.jpg