volleybalvereniging saturnus hendriks coppelmans
fysio-afspraak  |   kleding  |   agenda  |   nieuwsbrief  |   contact  |   aanmelden trainingen/lid worden  
Wat een wedstrijd!
Saturnus/HC HS 1 vs VC Volt HS 3Dat je voor mooie mannen de wedstrijden van HS 1 moest komen kijken dat was natuurlijk al langer bekend, maar dat deze Saturnianen ook een mooie pot konden laten zien dat was de eerste helft van dit seizoen helaas niet altijd aan de orde.

Gelukkig stonden deze wedstrijd alle heren op scherp. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden tegen de geduchte Koen van Sleeuwen. De mannen hadden het jaar ervoor nog zij aan zij samen met hem gestreden, nu was het echter een krachtmeting om te laten zien wie het liefste de punten mee naar huis nam.
In de eerste set bewezen de mannen al dat ze de schoonmakenkunsten van de nieuwste stofzuiger hadden afgekeken, veel ballen werden op het nippertje nog van de grond gehaald.


Al was dit net niet genoeg om de eerste set binnen te slepen, maar dat stofzuigen is natuurlijk ook nog maar de helft van het spel, want er moest natuurlijk ook gescoord worden!


 
Met een spelverdeler die de verdeling op sublieme wijze uitspeelde werd het voor de aanvallers steeds iets makkelijker om te scoren. Op cruciale momenten wist de coach de mannen een pauze te gunnen. Deze gouden combinatie zorgde voor een spannende pot waarbij elke set alles mogelijk was en pas op het allerlaatste moment werd bepaald. De mannen eindigde de westrijd als testosteronbommen met luid geschreeuw! De winst (3-1) tegen de nummer 4 was binnen gehaald!

 

De volgende wedstrijd wordt VOKO, laten we hopen dat de mannen deze ingeslagen weg kunnen volhouden.


 


Teamfoto_Heren_1_Crop.jpg