Mede door veranderingen in het zorgstelsel en een verhoogde ”eigen bijdrage” komt het vaak voor dat blessures niet de aandacht krijgen die nodig is, zeker bij kinderen. Als Saturnus/Hendriks Coppelmans willen we onze leden hierin helpen en een oplossing aandragen. Ben je geblesseerd en heb je behoefte aan een professionele diagnose, kijk dan hieronder of er nog ruimte is op dit gratis spreekuur.

Vanaf 4 september 2017 is sportfysiotherapeute Maartje Verheul – van der Heijden iedere maandag tussen 17.00 en 18.00 uur aanwezig bij Praktijk voor Fysiotherapie Caspar van den Broek: gevestigd op Hofstukken 102, 5403 BW in Uden.

Dit gratis spreekuur is enkel voor leden van Saturnus/Hendriks Coppelmans en op afspraak via onderstaand volledig ingevuld formulier. Spelers t/m 15 jaar kunnen enkel via een ouder inschrijven. Wie het eerst komt, die het eerst maalt!

Je trainer en ouders worden nadien op de hoogte gebracht van de diagnose en zijn in deze ook eindverantwoordelijk. Wanneer een advies gegeven wordt dan bent je natuurlijk vrij om dat wel of niet op te volgen, dat is en blijft je eigen verantwoordelijkheid. Als vereniging willen we enkel dat het risico op verwaarlozing van een blessure zo laag mogelijk is. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat wanneer je snel actie onderneemt je blessure op tijd behandeld kan worden en daardoor de kans op verdere beschadiging beperken. Een juiste diagnose is daarvoor van groot belang!

Hieronder kun je een afspraak van 15 minuten aanvragen. Klik op een beschikbare maandag (met groen aangegeven) in de agenda, vervolgens selecteer je een tijdvak en vul de gegevens in.

Let op!
De afspraak is officieel na invoer van volledig inschrijfformulier en ontvangst van een bevestigingsmail van Saturnus Fit! Alle velden zijn verplicht.

1. Vul je gegevens in
2. kies een datum, alleen maandagen zijn beschikbaar
3. klik op een groen tijdblokje
4. geef een korte omschrijving van je klacht
5. verzend je aanvraag