volleybalvereniging saturnus hendriks coppelmans
fysio-afspraak  |   kleding  |   agenda  |   nieuwsbrief  |   contact  |   aanmelden trainingen/lid worden  
sectie wedstrijdwezen senioren

Senioren
Voor dames en heren vanaf 18 jaar.

 

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van onze vereniging dan verwijzen we je graag naar een andere plaats op onze website. Ga naar het kopje “VERENIGING” en kies dan “LID WORDEN”.
 

Benje al lid?
De Sectie Wedstrijdwezen zorgt er voor dat de teams worden samengesteld en iedereen in het juiste team wordt ingedeeld. Hierbij wordt rekening gehouden met de persoonlijke voorkeur van leden én het verenigingsbelang. Je kunt je voorstellen, dat deze twee belangen soms niet helemaal gelijk lopen, maar we doen ons best, het voor een ieder zo goed mogelijk in te delen.
Daarnaast wordt gezorgd dat elk team op een bepaalde tijd kan trainen, dat er een trainer is en zo mogelijk ook een coach. Als team zijn jullie er uiteraard ook vrij in de naam van een coach, die je graag wilt, door te geven aan de TK.

 

Vragen tijdens het seizoen

tkheren@saturnushc.nl voor al je vragen over je team, trainingen en wedstrijden.
tk.dames@saturnushc.nl voor al je vragen over je team, trainingen en wedstrijden.
kleding@saturnushc.nl voor al je vragen betreffende de competitie kleding.
ledenadministratie@saturnushc.nl voor doorgeven van adreswijziging, ander e-mail adres, ander mobiel telefoonnummer, etc.
contributie@saturnushc.nl voor al je vragen over de contributie-inning

 

Na afloop van het seizoen/voorbereiding nieuw seizoen

Rond half mei dient de definitieve teamopgave van het volgende seizoen al weer binnen te zijn bij de NeVoBo. Dat is meestal nog geen twee weken, na afloop van de competitie, erg snel dus!
Om de teams zo goed mogelijk in te kunnen delen, hebben we je persoonlijke voorkeur en ervaring van het afgelopen seizoen nodig.
Stuur elk jaar in april, of zoveel eerder als mogelijk, je bevindingen aan tk.heren@saturnushc.nl of tk.dames@saturnushc.nl
Geef in deze mail aan:

- wat je plannen zijn voor het volgend seizoen,
- hoe je ervaringen zijn geweest in het afgelopen seizoen
- tips en ideeën, als je deze hebt