volleybalvereniging saturnus hendriks coppelmans
fysio-afspraak  |   kleding  |   agenda  |   nieuwsbrief  |   contact  |   aanmelden trainingen/lid worden  
sectie wedstrijdwezen jeugd

TK jeugd
Voor meiden en jongens (van 12 tot 18 jaar)*

 

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van onze vereniging dan verwijzen we je graag naar een andere plaats op onze website. Ga naar het hoofdje “VERENIGING” en kies dan “LID WORDEN”.

 

Ben je al lid?
De TK zorgt er voor dat de teams worden samengesteld en iedereen in het juiste team wordt ingedeeld. Hierbij wordt rekening gehouden met de persoonlijke voorkeur van leden én het verenigingsbelang. Je kunt je voorstellen, dat deze twee belangen soms niet helemaal gelijk lopen, maar we doen ons best, het voor een ieder zo goed mogelijk in te delen.
Daarnaast wordt gezorgd dat elk team op een bepaalde tijd kan trainen, dat er een trainer is en zo mogelijk ook een coach. Als team zijn jullie er uiteraard ook vrij in de naam van een coach, die je graag wilt, door te geven aan de TK.
Met name bij jeugdteams is het belangrijk dat er altijd een coach aanwezig is. De NeVoBo verbiedt wedstrijden van jeugdteams, waarbij géén coach aanwezig is. Meestal nemen één of meerdere ouders deze taak op toerbeurt op zich.

* Het kan zijn dat je als jeugdlid al deelneemt aan de senioren competitie, omdat je bijvoorbeeld erg goed bent, of al veel ervaring hebt omdat je al jong met volleybal bent begonnen.
Voor jou blijven de bedragen voor jeugdleden van toepassing tot het moment dat je de leeftijd bereikt waarop je senior wordt.
Peildatum voor de aanpassing van de contributie t.a.v. de leeftijd is 1 juli van elk kalenderjaar. Je hoeft hier zelf niets aan te doen, deze aanpassing vindt automatisch plaats via de ledenadministratie.


Vragen tijdens het seizoen?

tk.jeugd@saturnushc.nl voor al je vragen over je team, trainingen en wedstrijden.
kleding@saturnushc.nl voor al je vragen betreffende de competitie kleding.
ledenadministratie@saturnushc.nl voor doorgeven van adreswijziging, ander e-mail adres, ander mobiel telefoonnummer, etc.
contributie@saturnushc.nl voor al je vragen over de contributie-inning
 

Na afloop van het seizoen/voorbereiding nieuw seizoen

Rond half mei dient de definitieve teamopgave van het volgende seizoen al weer binnen te zijn bij de NeVoBo. Dat is meestal nog geen twee weken, na afloop van de competitie, erg snel dus!
Jouw mening is voor ons erg belangrijk.
Stuur elk jaar in april, of zoveel eerder als mogelijk, je bevindingen aan tk.jeugd@saturnushc.nl
Geef in deze mail aan:

- wat je het liefst doet het volgend seizoen
-
wat je dit seizoen leuk en minder leuk hebt gevonden
-
wat er volgens jou verbeterd kan worden, of veranderd kan worden om het nog leuker te maken.