volleybalvereniging saturnus hendriks coppelmans
fysio-afspraak  |   kleding  |   agenda  |   nieuwsbrief  |   contact  |   aanmelden trainingen/lid worden  
kennismaken

Gratis kennismaken?
Kom op zaterdagmorgen naar het Muzerijk (klarinetstraat in Uden) en probeer het drie keer gratis. Voor meer informatie kunt u ook een mail sturen naar saturnusmini@hotmail.nl

mini volleybal
Vollyballen bij de mini's is bedoeld voor meiden en jongens tot 12 jaar*. Voor meer informatie over mini volleybal en allerlei leuke informatie over volleybal kunt u kijken op de website van nevobo: Cool Moves Site

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van onze vereniging dan verwijzen we je graag naar een andere plaats op onze website. Ga naar het hoofdje “VERENIGING” en kies dan “LID WORDEN”. Uiteraard kunt u ook op zaterdag vragen hoe een en ander in zijn werk gaat.


Ben je al lid?
De TK zorgt er voor dat jullie door middel van bepaalde oefeningen en circulatie mini volleybal (CMV) stapsgewijs kennismaken met volleybal.

Niveau's
De mini’s zijn verdeeld in verschillende niveau’s, resp. 1 t/m 6.
Het niveau waarin je speelt wordt bepaald op basis van je leeftijd, maar het kan ook zijn dat je wordt ingedeeld bij een groep van een hoger niveau, omdat je erg goed bent, of al veel ervaring hebt omdat je al heel jong met volleybal bent begonnen.
De peildatum voor aanpassing van de leeftijdscategorie vindt automatisch plaats door de leden van de mini-commissie.

Trainingen
Elke zaterdagochtend vinden de trainingen van onze mini’s plaats in de sportzalen van het Muzerijk. Elk kind mag ter kennismaking 3 keer gratis mee trainen.

Toernooien
Tijdens het seizoen vinden een aantal mini-toernooien plaats, op basis van niveau 1, 2 en 3 en niveau 4, 5 en 6. Via de leiding krijg je de data van deze toernooien te horen.

Vervoer en coaching
Voor het vervoer van en naar de toernooien vragen wij altijd de inzet van de ouders.
Met name bij mini-teams is het belangrijk dat er ook altijd een coach aanwezig is, niet zozeer voor het geven van technische aanwijzingen, maar meer om alles in goede banen te leiden. Meestal nemen één of meerdere ouders deze taak op toerbeurt op zich, wanneer ze toch chauffeur zijn.

Mini van de week
Elke week, is één van onze mini-leden “mini van de week” wat inhoudt dat ze bij de thuiswedstrijd van dames of heren 1 een volleybal en T-shirt krijgen en de eerste bal van de wedstrijd mogen serveren. Daarna mogen ze de hele wedstrijd op de spelersbank zitten, naast de coach.

Afsluiting seizoen
Het seizoen wordt afgesloten met “diploma-volleybal”, waar je kunt zien wat je dit jaar allemaal geleerd en een heus “mini-kamp”, waarbij een nachtje wordt gelogeerd op een camping in de buurt.

 

Vragen tijdens het seizoen

tk.mini@saturnushc.nl voor vragen over het gevoerde beleid.
Er is elke zaterdag iemand aanwezig in de zaal van het MuzeRijk, zij weet alles over je team, de trainingen, de data van en vertrektijden naar toernooien. Ook kun je de minicommisie mailen via saturnusmini@hotmail.nl

secretaris.mini@satursnushc/nl als contactpersoon voor de NeVoBo inzake CMV
ledenadministratie@saturnushc.nl voor doorgeven van adreswijziging, ander e-mail adres, ander mobiel telefoonnummer, etc.
contributie@saturnushc.nl voor al je vragen over de contributie-inning


Na afloop van het seizoen

Wij sturen zelf aan het einde van het seizoen een enquete waarin jouw mening belangrijk is.
 

  • wat je het liefste doet volgend seizoen
  • wat je dit seizoen leuk en minder leuk hebt gevonden
  • wat er volgens jou verbeterd kan worden, of veranderd kan worden om het nog leuker te maken.