volleybalvereniging saturnus hendriks coppelmans
fysio-afspraak  |   kleding  |   agenda  |   nieuwsbrief  |   contact  |   aanmelden trainingen/lid worden  
wedstrijd verzetten
Als een wedstrijd is ingedeeld op een datum/tijd waarop jouw team absoluut niet kan spelen, is er een mogelijkheid de wedstrijd te verzetten. De aanvoerder kan dan contact opnemen met de wedstrijdsecretaris van Saturnus/Hendriks Coppelmans. Van hem/haar krijg je de gegevens van het wedstrijdsecretariaat van de tegenstander, die je op zijn/haar beurt de gegevens van de aanvoerder van het betreffende team kan geven. Soms zal de wedstrijdsecretaris van de tegenstander zelf 'ertussen' blijven zitten en de onderhandelingen voeren, maar bij Saturnus/Hendriks Coppelmans is dat in ieder geval niet de gewoonte.

In onderling overleg met de tegenstander kan dan een nieuwe datum geprikt worden. Over het algemeen is er in de competitie indeling geen ruimte 'over', dus zal je de wedstrijd moeten verzetten naar een training van jezelf of je tegenstander.

Let op: de tegenstander is niet verplicht mee te werken aan het verzetten van de wedstrijd!!

Het team dat het verzoek indient om de wedstrijd te verzetten zal ervoor moeten zorgen dat de scheidsrechter op de hoogte wordt gesteld dat de wedstrijd niet doorgaat. Ook zal dit team in de meeste gevallen voor een scheids moeten zorgen voor de nieuwe datum. De vergoeding (administratiekosten) die de NeVoBo vraagt voor het verzetten worden door Saturnus/Hendriks Coppelmans doorberekend aan het team dat de wedstrijd verzet.

Zodra je een nieuwe datum/tijd weet moet je die doorgeven aan de wedstrijdsecretaris, die dan weer een officieel bericht moet versturen aan het Regiokantoor. Uiterlijk twee weken voor de oorspronkelijke datum moet het Regiokantoor op de hoogte zijn van de nieuwe datum. In sommige gevallen zal er ook een tijdslimiet zijn aan wanneer de wedstrijd gespeeld moet zijn. De wedstrijdsecretaris zal in dergelijke gevallen de aanvoerder hier van op de hoogte stellen als het verzoek binnen komt.

Ook is het mogelijk dat er van de tegenstander een verzoek komt een wedstrijd te verzetten. Dit verzoek zal z.s.m. doorgespeeld worden aan de betreffende aanvoerder. Ook hier geldt natuurlijk dat je niet verplicht bent mee te werken aan het verzetten van de wedstrijd.